Close

Her yere yakınlığı ile benzersiz ayrıcalıkları...

SIKÇA SORULAN SORULAR

Aydın Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları.

Aydınlık ve ferah çalışma odaları ile öğrencilerimizin başarılı olmaları için tüm imkanları sunarken; temiz, rahat ve ferah odalar ile kaliteli bir oda hizmeti vermekteyiz. 

Yurtlarımız 7/24 güvenlik kameraları ile izlenmektedir. Kamera güvenliği bina çevresi ve ortak alanları kapsamaktadır. Öğrencilerimizin huzur ve güvenliği için 24 saat idareci ve uzman güvenlik personelleri ile giriş çıkışlar kontrol altında tutulmaktadır.

 

Ayrıca yurtlarımız acil durum ve yangın yönetmeliğine göre tüm tedbirleri alarak, Aydın İtfaiye Müdürlüğü tarafından denetime tabi tutulmuştur.

Ayyıldız Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları hiçbir siyasi , mezhepsel veya dini akıma bağlı olmadığı gibi; Atatürk ilke ve İnkilaplarına bağlı, çağdaş ve modern anlayışı ile hizmet vermektedir

Ayyıldız Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları oda fiyatlarına haftada 3 gün oda temizliği, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, elektrik, su, ısınma, yüksek hızlı internet, fitness salonu kullanımı, çamaşırhane ve Ütü odası kullanımı dahildir.

Ayyıldız Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları konum itibari ile Aydın’ın merkezinde yer aldığından bir çok yere yürüme mesafesindedir. Bir çoğuna da tek vesait ile 5-15 dk. arasında toplu ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.

Evet. Odalarınız gün aşırı kadrolu temizlik personellerimiz tarafından temizlenmektedir.

Ayyıldız Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları Odalarımızda her öğrencimizin kendine kullanımına ait; yatak, nevresim, yastık, dolaplar, çalışma masası ve sandalyesi mevcuttur. Sadece kişisel kullanım ürünlerinizi havlu, bornoz vs. gibi getirmeniz yeterli olacaktır.

Ayyıldız Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları’nda tüm kapalı alanlarında sigara ve alkol kullanımı kesinlikle yasaktır.

  • Sağlık raporu
  • Adli sicil arşiv kaydı, adli sicil kaydı
  • Ikametgah
  • Öğrenci belgesi
  • 6 adet foto
  • Nüfus kayıt örneği

Çıkış saatimiz 06:30 giriş saatimiz hafta içi 23.00 hafta sonu 24:00’dur.

Ayyıldız Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları’nın yakınında Sağlık Ocağı, bankamatikler, eczaneler, marketler, cafeler ve restorantlar bulunmaktadır.

Ön Kayıt Başvuru Formu

2019-2020 eğitim öğretim yılı konaklama kayıtlarımız ön kayıt başvuru sırasına göre değerlendirilecektir.